Työnohjaus

Olen koulutettu työnohjaaja. Tarjoan työnohjausta yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille. Työnohjauksessa keskitytään työelämän kysymyksiin, työn ja yhteistyön kehittämiseen keskustelun ja toiminnallisten menetelmien avulla.

Olen toiminut työnohjaajana mm. opettajille, yliopiston tutkijoille, opiskelijoille, vapaaehtoistehtävissä toimijoille, lääkäreille, sairaanhoitajille, yrittäjille sekä asiantuntijoille.

Ennen kuin kouluttauduin pari- ja seksuaaliterapeutiksi ja työnohjaajaksi, olin perhetyön pappi. Sitä ennen työnantajani oli Finnair, jossa toimin muun muassa koulutussuunnittelijana. Työurallani olen tehnyt myös myyntityötä sekä toiminut pankki- ja rahoitusalalla. Olen ollut yksityisyrittäjä vuodesta 2009.

Työnohjaus

Työnohjaus auttaa työn selkeämmän jäsentymisen ja helpottumisen kautta ihmistä henkilökohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti niin, että vaikutukset näkyvät usein myönteisinä myös yksityiselämässä.

Työnohjaus on prosessi, joka kestää vähintään vuoden. Tapaamiset ovat n. kerran kuukaudessa.

Yksilötyönohjaus

Yksilöohjauksessa tarjoan yksilöllistä ohjausta ja tukea työssä jaksamiseen ja kehittymiseen omassa työssä ja tehtävässä. Yksityiselämä ja työ kietoutuvat yhteen, välillä on vaikea tietää, mikä johtuu mistäkin. Joskus työtä haittaavat yksityiselämän asiat ja siksi yksilöohjauksessa tarkastelemme elämää kokonaisuutena. Autan ohjattavaa vahvistumaan oman elämänsä johtamisessa, joka auttaa tekemään tarvittavia muutoksia oman hyvinvoinnin eteen.   

Ryhmätyönohjaus

Ryhmänohjaus on tarkoitettu ryhmälle, joka koostuu kollegoista tai eri tehtävissä toimivista henkilöistä saman organisaation sisällä tai eri organisaatioista koostuneista samaa työtä tekevistä henkilöistä. Ryhmää yhdistää yleensä joko sama työnantaja tai sama ammatti.

Ryhmäohjauksessa vertaistuella on iso rooli. Toisten kokemukset antavat näkökulmaa omaan työhön. Ryhmäohjauksessa on mahdollista oppia uutta, muuttaa toimintaansa ja saada uusia ajatuksia sekä ratkaisuja työn kehittämiseen.

Työyhteisötyönohjaus

Työyhteisöohjauksessa ohjattaviksi tulee koko työyhteisö. Ohjauksen tavoite on kehittää yhteistyötä ja usein käsitellä myös työyhteisön hankalia ihmissuhteita tai kriisiä. Tulehtuneiden ihmissuhteiden vaikutus työssä jaksamiseen on merkittävä. Työyhteisöohjauksessa käsitellään usein juuri työyhteisön toimivuutta, yhteistyötä sekä tarkastellaan työilmapiiriä.

Hinnasto

Työnohjaus yhdelle

90 / h

Ryhmä- ja työyhteisötyönohjaus

alk. 220 / h
Scroll to Top