Kuka olen?

Olen Marjo Ehn, pari- ja seksuaaliterapeutti ja työnohjaaja. Asun Loviisassa, jossa on myös vastaanottoni. Viimeisten viiden vuoden aikana olen tehnyt terapiaa ja työnohjausta myös verkossa.

Olen terapeuttina suora ja rohkea. Annan asiakkailleni aina kaikkeni. Sillä tarkoitan, että tarjoan terapiaosaamiseni ja kokemustietoni lisäksi pyydettäessä myös neuvoja ja ohjeita uuteen ajatteluun ja toimintaan. Tästä olen saanut hyvää palautetta. Haluan, että asiakkailleni jää olo, että työskentelyyn minun ohjauksessani kannatti panostaa sekä ajallisesti että taloudellisesti.  

Pari- ja seksuaaliterapeutti

Olen tehnyt pari- ja seksuaaliterapiaa vuodesta 2009. Työnohjausta aloin tehdä 2011. Olen kouluttautunut pari- ja seksuaaliterapeutiksi Terapia- ja koulutuskeskus Metodi Teamissa (3 v.) Olen opiskellut lisäksi mm. trauman hoitoa taideterapian avulla, kouluttautunut erilaisten parisuhdekurssien ohjaamiseen, sekä osallistunut erilaisiin koulutusryhmiin ja yksilöohjaukseen oman ammatillisuuden kehittämisen näkökulmasta. Asiakastyön lisäksi luennoin, koulutan sekä ohjaan terapiaryhmiä, eroryhmiä sekä parisuhdekursseja. Olen teologian maisteri ja pappi. Pohjakoulutukseni on hyvin tyypillinen terapiatyössä. Teologit orientoituvat usein poikkitieteellisen koulutuksensa kannustamana syvempään ihmissuhdetyöhön, joista terapia ja työnojaus ovat ne yleisimmät.

Työnohjaaja

Kouluttauduin työnohjaajaksi Yliopiston täydennyskoulutuskeskus Palmeniassa 2013. Työnohjaukseni taustanäkemyksenä ovat hienosti sanottuina systeemiteoreettiset ja sosiokonstruktionistiset lähestymistavat. Yksinkertaisesti se kuitenkin tarkoittaa sitä, että luovilla ja vuorovaikutteisilla menetelmillä tutkimme ihmisten luomaa systeemiä, rakennetta ja järjestystä, työyhteisössä. Pienikin muutos ihmisten välillä tai yksilön tavassa toimia, muuttaa systeemiä. Käytännössä kiinnostumme ja keskustelemme työnohjauksessa kaikesta, mikä vaikuttaa työhön ja yhteistyöhön.

Scroll to Top